Klachtenformulier

In onze praktijkvoering streven wij naar een open, duidelijk en prettig contact met onze patienten. Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Desondanks kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. In dat geval hopen wij dat u uw onvrede uitspreekt. Wellicht kan een openhartig gesprek de situatie duidelijk maken en de relatie ten goede komen. U kunt dit kenbaar maken via ons klachtenformulier, welke u hieronder aantreft. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vindt u dit lastig of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt de klachtenfunctionaris bereiken op telefoonnummer : 088 0229191.

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat voltallig uit een voorzitter , een ( voormalig ) rechter en voorts uit leden namens de patienten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris ( tevens jurist).

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend.

Meer informatie vindt u in de folder in de wachtkamer en op www.skge.nl .

Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg ( SKGE)

Postbus 8018, 5601 KA Eindhoven

088-0229103

www.skge.nl

 

  • Gegevens van de patiënt

    Dit kan iemand anders zijn dan de indiener
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Aard van de klacht

  • DD slash MM slash JJJJ
  • meerdere keuzes mogelijk
  • de manier waarop de medewerker tegen u praat of met u omgaat.

 

INZAGE IN UW EIGEN DOSSIER

bereikbaarheid praktijk

Gezondheidsinformatie over diverse klachten

Ga naar : Thuisarts.nl

Bezoek website